Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Airsoft poligon kurarken nelere dikkat etmelisiniz ?

YER SEÇİMİ

Poligonlarınızın iş yapması için yaya trafiğinin çok olduğu bölgeleri seçmelisiniz. Çünkü gelip geçen insanların sizi görüp poligonunuzu kullanmaları gerekmektedir.

Avmler , hareketli çarşı sokakları , yoğun park ve bahçeler , piknik alanları , plajlar , lunaparklar  en uygun Poligon kurulum alanlarıdır.

ALAN GEREKSİNİMİ

Poligonlarınızı kuracağınız yere göre (Dükkan yada Stand ) atış derinliğinizin minimum 5 metre (ideali 7 metredir ) olmasına dikkat edin , genişlik hesaplamanızı yaparken oyuncu başına 1 metre olarak hesap yapmalısınız. İdeal bir Airsoft Poligon ölçüleri 3×7 metredir.

HEDEF SİSTEMİ SEÇİMİ

Airsoft Poligonunuzun kalitesini belirleyecek tek kriter hedef sisteminizdir. Hedef sistemleriniz ne kadar çekici ise oyuncuların Airsoft Poligonunuzu tercih etmesi de bir o kadar yükselecektir. Bütçenize en uygun motorlu ve motursuz hedef sistemleri i.in bizimle irtibata geçebilirsiniz. İster sıradan bir işletme yapar 3-5 kutu dizer onlara ateş ettirirsiniz ya da kalitenizi göstererek hedef sistemlerinizi çağa uygun modellerden seçersiniz.

SİLAH SEÇİMİ

Airsoft silahları çok fazla seçenek sunan engin bir denizdir . Ancak bu silahlar gerçek silah değil Oyuncaktır ! ve bireysel kullanım amaçlı üretilmişlerdir. Poligon kullanımına sunduğunuzda bu silahlarla çok fazla arıza sorunu yaşanmaktadır. Şu an için tedarikçilerimizin sağladığı tek bir model de ( G&G TR 16 ) arıza sorunları ve sonrasında tamir süresi düşürülmüştür. Her ne kadar silah seçimi sizin zevkinize kalmış da olsa ticari kullanıma uygun silah almanızı önemle tavsiye ederiz.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ 

[wpgmza id=”1″]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Categories: Uncategorized

Related Posts

Uncategorized

Biz Kimiz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Paintball sektörünün gelişmeye hızla devam ettiği 2008 yılında Kemal TEBER’in girişimiyle mevcut yapının karşılayamadığı ihtiyaçları gidermek amacıyla “Paintball Türkiye” markasıyla kuruldu ve hizmete başladı. Hızlı bir gelişim Read more…

Call Now ButtonŞimdi Ara